Соня Немска: Правят ми се клубни песни с балкански мотиви и балада

Соня Немска: Правят ми се клубни песни с балкански мотиви и балада

Тази седмица в студиото на “Звездно” гостува Соня Немска, за да разкаже интересни подробности около своя нов музикален проект – “Рока-лака”. Певицата разкрива как се приема песента сред почитателите на поп-фолка, както и в клубовете в цялата страна.

“Отдавна исках на представя песен от Кости. Моето условие бе да напривим денс песен с балкански мотиви и той ми направи точно това, което исках. Мариета Ангелова пък създаде лек и приятен текст, който е лесно запеваем и запомнящ се”, споделя певицата.

Пред водещата Петя Костуркова Соня Немска разкрива, че в бъдеще иска да направи още една песен с Кости, както и че е решила да работи с български композитори.

“Правят ми се клубни песни с балкански мотиви, прави ми се и балада, защото моите фенове жадуват за балада”, разкрива още Соня Немска в “Звездно”.

В този брой на предаването ще ви отведем и на снимачната площадка на актуалния проект на Магда “Допуши ме”, за да Ви разкрием най-интересното, което се случи там.
Режисьорът Ивайло Спасов разказва какви трудности са срещнали певицата и екипът по време на снимките, а Магда ще ни допусне в гримьорната.
На финала няма да пропуснем да Ви подарим горещи емоции от Благоевград и незабравимото парти, на което звезден гост бе Галена.
Певицата пристигна в прекрасно настроение, с което зарази всички присъстващи. От своя страна те не скриха, че Галена е любимата им изпълнителка, която умее да се забавлява, да общува с публиката и винаги да е във вихъра на купона.

КАТЕГОРИИ