Соня Немска е звездната рожденичка на 16 януари

Соня Немска е звездната рожденичка на 16 януари

Днес празнични емоции владеят Соня Немска, защото тя посреща своя рожден ден. Изпълнителката с вълнение приема честитките на приятели, колеги и почитатели, които не пестят хубави думи. Но един от най-големите подаръци за тазгодишния рожден ден на звездата на телевизия “Планета“ е успехът, който отбеляза баладата “Раздяла“. Чувствената композиция получи премиера през декември и бе повече от приятна изненада за ценителите на хубавата музика. Наред с красивото изпълнение, интересът на публиката грабна и видеоклипът, който е едно стилно визуално допълнение към посланието на проекта. Както зрителите видяха в него, Соня Немска се показа в ново амплоа.

В част от кадрите тя и екранната й половинка, моделът Диан Христов, показват умения на манежа, като изпълнителката не крие, че конната езда е ново предизвикателство за нея. Щастлива е, че e успяла да се справи с актьорските задачи, поставени й от режисьора Йордан Петков и че снимките на лентата са се получили добрe, а днес вече “Раздяла“ радва зрителите на телевизия Planeta 4K.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Соня Немска с пожелание за здраве, щастие и още много сбъднати мечти!

КАТЕГОРИИ