Соня Немска: Не съм имала толкова готино парче

Соня Немска: Не съм имала толкова готино парче

Новият брой на “Звездно” ще ви направи съпричастни към турнето на Райна в САЩ и ще ви отведе на снимачната площадка на новия клип на Соня Немска. 
Специално за зрителите на “Звездно” Райна дава ексклузивно интервю в сърцето на Даунтаун в Чикаго, а именно един оазис в Милениум парк. Певицата споделя, че това е най-приятното място, сред дъхавия аромат на многобройните билки, където да разкаже за своите впечатления.

“Неведнъж съм споделяла с вас, че обожавам да пътувам, това е моята най-голяма страст, моето най-голямо хоби, най-голяма тръпка и винаги съм предпочитала места, в които да преобладава природата, не толкова големите сгради, не толкова лукса”.

Райна стартира годината в Монреал (Канада), после беше в Манила и на о-в Боракай (Филипините). Пътешествията продължиха в Бари (Италия) и Ал Ейн, едно Арабско емирство. Последната дестинация, която посети Райна, бе Америка.

“Много пъти приятели ме питат, добре, кое е твоето любимо място, пътувала си толкова много, видяла си толкова много места, назови твоите Топ 3. Ако трябва да избирам моите Топ 3 дестинации, не мога да го направя, много ми е трудно, защото всяко едно място има своя различен заряд. Но ако трябва да кажа къде съм имала най-незабравими емоции, най-приятни преживявания, това са били Канкун (Мексико), о-в Пукет (Тайланд), Куба, разбира се, те са толкова много, че ако тръгна да ги изреждам, ще се окаже, че няма да са само три”, споделя Райна.

Певицата чистосърдечно си пожелава, всеки месец да има по едно пътуване, защото това се нещата, които наистина я правят щастлива и я мотивират за нови и различни неща. В заключение, казва, че не само пътува, а вижда наистина нещата, които трябва да види на местата, на които отива. 
Екипът на “Звездно” бе и на снимачната площадка на най-новия клип на Соня Немска, който е към песента “Поздравления”. Водещата Петя Костуркова не пропусна да попита Андреас, как е дошла поканата за участие в новия проект на певицата.

“Със Соня Немска се познаваме от много време, може би 9-10 години. Работили сме заедно преди години. Тя ми се обади и ми каза, че е взела една гръцка песен, която е много голям хит в Гърция, покани ме да се включа и аз приех”.

В кратката почивка между сцените, Соня Немска с много емоция разказва за проекта и защо е поканила Андреас. 

”Неговият тембър много добре пасва с моя и исках да ме подкрепи с едни мъжки вокали, да стане по-тежък тон, особено на припева. Песента е гръцка и той най-много можеше да ми помогне в тази ситуация затова и го поканих. Другата причина, поради която го поканих е, че сме от една порода, от една кръвна група. Не знам какво да очаквам. Песента е толкова приятна, толкова весела, толкова танцувална, даже мисля, че в моя репертоар не съм имала толкова готино парче”.

КАТЕГОРИИ