Спортът поддържа добрия тонус на звездите

Спортът поддържа добрия тонус на звездите

В очакване на възможността да се върнат към нормалния си ритъм на живот и клубните срещи с феновете, част от звездите на телевизия “Планета“ предпочетоха да се отдадат на спорт и движение, с които да си подарят здраве. Както вече видяхте в една от публикациите на сайта www.planeta.tv, по-голяма част от изпълнителите поддържат тонуса си с разходки сред природата. Други пък редуват походите в планината, домашните тренировки и фитнеса. Сред тях е Лазар, който с радост прие новината за възобновяване на работата на фитнес залите и още в първите дни от отварянето им, побърза да се отдаде на любимите си спортни занимания. Примерът му последваха Дамян Попов, Мария и Ивелина Колева, които дадоха позитивно начало на новата седмица със снимки от залата. И тримата демонстрираха добро настроение и форма, с което провокираха и почитателите си да изберат по-активния начин на живот. 
По всичко личи, че и Ивана се чувства прекрасно, наслаждавайки се пълноценно на живота. Тя открива нови занимания всеки ден, които я карат да се чувства жива и по-щастлива.

“Йога е великолепно преживяване. Изпълва ме с радост, хармония, осъзнаване на себе си и вътрешно спокойствие“, признава Певицата на народа във видео, което сподели преди дни в Instagram профила си.

За никого не е изненада, че сред активно спортуващите е и Татяна. Изпълнителката винаги е държала на перфектния си външен вид и физическа форма, а тази пролет е избрала да редува упражненията у дома с вело-тренировки сред природата.
В очакване на възможността да посети Гърция и да се отдаде на любимия си падъл борд, Глория също успешно съчетава спорта с удоволствието. Всеки ден тя прави разходки с велосипеда си по крайбрежието, когато е край морския бряг или тренира у дома, когато е в София.

КАТЕГОРИИ