“Сръбските хитове на български” вече и в mp 3 вариант

“Сръбските хитове на български” вече и в mp 3 вариант

На музикалния пазар вече е най-новата сборна компилация на музикална компания “Пайнер” – “Сръбските хитове на български Mp3”, която е събрала топ 100 на хитовете, родени в западната ни съседка. В албума са включени изпълнения на 24 от звездите на телевизия “Планета”, станали популярни от ефира на музикалната медия. За разлика от CD-изданието, новата колекция е подбрала всички 100 заглавия само на два диска.
С по 10 песни са включени Ивана, Борис Дали, Райна и Мария, с 8 е Магда, Джена е със 7, а Преслава – с 6. С пет песни от своя репертоар е включена Нелина, а с по 4 са три нейни колежки – Галена, Силвия и Яница. В колекцията ще откриете и песни на Кали, Валя, Татяна, Илиян, Константин, Елена, Мария Петрова, Соня Немска, Тони Дачева, Милица, Биляна, Юнона и Траяна. В компилацията има песни, които са като музикални визитки за изпълнителите: “Пиян” на Борис Дали, “Утешителна награда” на Галена, “Нямам душа” на Магда, “Шампанско и сълзи”, “Като на 17”, “Освободете дансинга” на Ивана, “Ти ме лъжеш най-добре” на Райна, “Всичко давам да си тук” на Джена.
Други от песните не само са емблематични за своите изпълнители, но и са дали имената на техни албуми: “Любов по скалата на Рихтер” на Райна, “Осъдена душа” на Мария и др.
Новото компактно издание на албума “Сръбските хитове на български Mp3” със сигурност ще достави много радост на почитателите на сръбските мелодииот всички поколения.

КАТЕГОРИИ