Феновете за “Изневериш ли ми“: Съберат ли се Галена и Фики, резултатът винаги е хит

Феновете за “Изневериш ли ми“: Съберат ли се Галена и Фики, резултатът винаги е хит

“Изневериш ли ми“ на Галена и Фики вече направи премиера и с оригинален видеоклип в Planeta Official в YouTube и в програмата на “Планета” ТВ и “Планета HD”. Това е трети съвместен проект на изпълнителите, който за пореден път доказва усета им за хитове. Точно това е мнението и на най-запалените им почитатели, които само минути след премиерата на лентата побързаха да споделят оценките си:

“Безспорен хит, настръхнах“, “Най-жестоката песен в кариерата на Фики и Галена! Разплаках се“, “Съберат ли се Галена и Фики да пеят резултатът винаги е хит“, ”Песен за всички времена“, пишат абонатите в PlanetaOfficial в YouTube.

Припомняме Ви, че за първи път “Изневериш ли ми“ бе представена през месец май, когато Галена официално се завърна на музикалната сцена след раждането на своя втори син Александър.
Още тогава мелодията се открои и даде заявка за дълъг живот, а днес това напълно се потвърждава от интереса към видеоклипа, чиято гледаемост надмина 300 000. Галена и Фики отправиха благодарност към целия екип, работил по “Изневериш ли ми“ - Kyriakos Papadopoulos /музика/, Даниел Ганев /аранжимент/, Мариета Ангелова /текст/. Режисьор на стилното видео е Николай Нанков, а за визията на Галена се погрижиха стилиста Добромир Киряков и ISKRA Art Gallery.

 

КАТЕГОРИИ