Сълзи от емоции на промоцията на Ави Бенеди

Сълзи от емоции на промоцията на Ави Бенеди

Ави Бенеди представи официално новия си клип “Боже, пази” на изискано парти пред приятели, колеги и журналисти в “Кемпински Хотел Зографски”. Песента е посветена на катастрофалните наводнения, които през 2014 отнеха човешки животи и оставиха без дом стотици наши сънародници. ”Боже, пази” е първият самостоятелен проект на Ави Бенеди за българския музикален пазар. 
Премиерата съвпадна и с официалния старт на клипа в ефира на телевизия “Планета”.
Вечерта на 29 октомври бе изпълнена със сълзи от емоции за главните действащи лица.
Сред почетните гости бе обичаната и харизматична изпълнителка, Емилия, която е и първопричината Ави Бенеди, да стартира своята музикална кариера в България.
Тя не спести суперлативи за своя колега и приятел, като не пропусна да се пошегува с неговите суперактивност и перфекционизъм.
Думата взе и текстопистката Дони Василева, която облече в думи тази прочувствена “молитва” за България. Режисьорът на клипа, Лиор Бабадост, поздрави своя брат за “Боже, пази”, песен, която се докосва до истинските неща в живота.
На промоцията присъстваха и родителите на Ави Бенеди, които пристигнаха специално за случая от Виена.
Бащата на изпълнителя, известният австрийски тенор, Едуард Бабадост, поздрави гостите с прочувствено изпълнение на „Карузо”.
Събитието уважиха изпълнителният директор на “Ню Бояна филм”, Дейвид Варод и съпругата му Татяна Педерсън, както и студио-мениджърът на киноцентъра, Шимон Сабах.
Международната звезда Ищар, с която Ави Бенеди работи от години, първа го изненада с видеопослание, в което му пожела успех на “Боже, пази”.

Фотограф: Владимир Калудиев

КАТЕГОРИИ