ТОП 5 на видеоклиповете на 2017 представя PlanetaOfficial

ТОП 5 на видеоклиповете на 2017 представя PlanetaOfficial

Началото на 2018 г. ще донесе много нови изненади за почитателите на модерния фолк. Абонатите на PlanetaOfficial в YouTube, които вече са 1 милион и 110 хиляди, вече се радват на седмичните класации за гледаемостта на видеоклиповете в канала. Съвсем естествено началото е за рейтинга на видеолентите, появили се през 2017 г. Общо 114 са музикални видеоклипа, които “Пайнер” и телевизия “Планета” представиха през миналата година. Всички те са изработени в стандарт ultra HD – 4K, което още веднъж потвърждава лидерската позиция на музикалната медия на българския телевизионен пазар.

Сред 5-те най-гледани видеоклипа, чиято премиера е била през 2017 г. единствено Галин участва с два проекта. Петото място в ТОП 5 – PlanetaOfficial 2017 e #MeGusta, а на трето място е дуета му с Емануела “5, 6, 7, 8”. Четвъртото място заема Джена с видеото на песента “Коя”, а на втората позиция е Галена с “Moro Mou – Бебето ми”. Феновете помнят, че това видео се появи на 17 февруари, в деня когато Галена стана за втори път майка и съвсем естествено певицата посвети песента и видеоклипа на своя син Александър.

Първото място в ТОП 5 – PlanetaOfficial 2017 е за Емануела и “Виновна” с 12 551 881 преглеждания през миналата година.
В класацията място намират и двете нови предложения на “Пайнер” и телевизия “Планета” от първите дни на 2018 г. – “Твое копие” на Ивана и “Зле те чувам” на Райна.

Двата видеоклипа се радват на повече от 600 000 преглеждания само за няколко дни, хиляди одобрения и много коментари от страна на зрителите. Факт е, че в момента порталът за видеосподеляне YouTube е класирал “Зле те чувам” на Райна под No1 в “Набиращи популярност” видеоклипове.

КАТЕГОРИИ