Таня Маринова откровено за най-голямата си любов

Таня Маринова откровено за най-голямата си любов

Таня Маринова е сред щастливките, успели да превърнат своята мечта в реалност – да се занимава професионално с това, което най-много обича.

“Музиката е най-голямата ми любов в момента. Всъщност тя винаги ми е била най-голямата, но сега ми е на първо място и изцяло съм заложила на нея. Музика и само музика“, признава с усмивка изпълнителката.

След три успешни поп-фолк проекта, появили се в рамките на 6 месеца, Таня Маринова е категорична, че това в никакъв случай не означава, че е загърбила любимата си музика, фолклорът:

“Доста хора ме питат, мислят, че съм загърбила фолклора, напротив – ще има много фолклорни проекти от мен занапред, обещавам, защото народната музика е в душата и сърцето ми, тя е част от мен. Дори сега ще мога да правя повече песни, да изпея толкова хубави мелодии, които до момента не съм имала възможност да представя“.


Таня Маринова споделя, че в професионалните й планове до края на годината влизат две нови песни. Едната от тях ще е балада със сигурност, а другата ще е по-бърза и динамична. А за да спори работата, всеки артист се нуждае от минути за релакс и ново вдъхновение:

“Аз най-добре релаксирам, когато съм с моите приятели, няма значение къде, където и да е – важното е да съм с приятни хора, които ме зареждат. Приятелите са много хубаво нещо, а аз мога да се похваля с наистина добри, не са много, но са проверени във времето“, казва още Таня Маринова.

КАТЕГОРИИ