Татяна: Амбицията за нови проекти е мотото ми за 2018

Татяна: Амбицията за нови проекти е мотото ми за 2018

Вчера Татяна заинтригува феновете с нова снимка в официалната си страница във Facebook от звукозаписно студио.

“Тази година усещам енергията да бъда по-продуктивна. Понякога правиш планове за кариерата си, но те не се случват така, както искаш... Имам чувството, че някаква сила ме напътства и нещата като проекти, просто се редят. В момента подготвям 3 песни, снощи записах 2-то си парче и съм много доволна от резултата. Надявам се съвсем скоро да съм готова с поп-фолк парчето, защото моите почитатели постоянно ми пишат и питат “Кога“, с усмивка споделя изпълнителката на хита “За големите мъже“.

Татяна признава, че 2018-та за нея е доста силна, не само в професионален, но и в личен план:

“Подготвяме се вече със сина ми за предстоящия му бал и мисля, че аз дори се вълнувам повече от него. Не мога да повярвам, че имам толкова голямо дете, което вече си е голям мъж! В трескава подготовка съм, както за моите клипове и песни, така и за неговите празненства, които ще са 4 на брой. Това е много хубав миг и за двама ни, а също и за баща му, така че вълненията ни са големи, а настроението – приповдигнато“.

Освен всичко това атлетичната Татяна се занимава доста сериозно и с новата си страница за диети и програми, където помага на много хора да изглеждат добре, а в момента и на много момичета, за които предстоят балове.

“Дай Боже само да сме живи и здрави, и както ни е тръгнало, така и да ни върви през цялата година“, допълва за финал певицата.

КАТЕГОРИИ