Татяна: Аз съм най-щастливата певица

Татяна: Аз съм най-щастливата певица

Това сподели Татяна след като получи поредното признание за безграничната любов на своите почитатели. Всички те се събраха от различни краища на България, само за да изненадат и зарадват своята любимка.

“Поклон и хиляди благодарности на най-верните, най-милите, най-лудите, най-готините и най, най-верни почитатели! Изненадата, която ми направихте миналата нощ в “Планета Пайнер Клуб“ в Пловдив няма да забравя никога. Този жест за мен означава адски много – да се съберете от цяла България и да ме изненадате по този красив начин, кой с такси, кой с влак, кой с автобус...
Аз съм най-щастливата певица. Моята любов към Вас граничи с любовта ми към моя син! Давате ми стимул, давате ми енергия, давате ми всичко, от което един изпълнител има нужда. Нашата любов е вечна...И нали знаете – “Лудите Господ ги събира!“, с вълнение сподели емоциите си Татяна.

Феновете на певицата вече очакват с интерес  новия й музикален проект,  за който обаче изпълнителката не издава нищо, освен че и този път е вложила цялата си енергия, за да предложи най-доброто на своята публика.

КАТЕГОРИИ