Татяна: Щастлива съм, че имам най-прекрасния син на света

Татяна: Щастлива съм, че имам най-прекрасния син на света

Едно дългоочаквано събитие за всеки родител изживя Татяна през тази седмица. На 10 май бе абитуриенския бал на нейния син Атанас, за който певицата отдавна се подготвяше:

“Това ще остане един от най-щастливите моменти за мен и моя син. Още съм под влияние на силните емоции, които изживях по време на бала на сина ми. Искам да благодаря на всички гости, които ни уважиха и направиха празника ни още по-незабравим. Най-вече бих искала да благодаря на Господ, че ме е дарил с най-прекрасния син на света. Смело мога да заявя, че съм най-щастливата и горда майка, а на Наско пожелавам да следва мечтите си и да върви само напред и нагоре, защото го заслужава“, сподели пред www.planeta.tv Татяна часове след голямото празненство.

Звездата на телевизия “Планета“ разкри, че подготовката на тържеството, на което са присъствали над 130 човека, и е отнело месеци, но пък е изключително щастлива, че всичко се е получило перфектно. Затова заслуга има и екипа, който й е помогнал за организацията, както и специалните гости на партито – Росица Пейчева, Бояна Мерджанова от “Планета Хера“, танцова формация “Пловдивъ“ и др. Певицата издаде, че цялото тържество е било заснето, като за фотографиите се е погрижил Чавдар Димитров, а много изненади са очаквали Наско в ресторанта – първата е специална мултимедия, която разкрива най-съкровените моменти от неговата поява досега – като се започне от теста за бременност и се стигне до последния му рожден ден, а впечатление на всички направиха видео моментите от 3-4 годишна възраст на Наско, също намерили място в мини филмчето.
Може би най-голямо вълнение сред гостите и самия абитуриент предизвика още един жест на Татяна – стихотворение, посветено на Наско, което тя бе написала специално за този ден. Майка и син впечатлиха гостите и със своята визия, като и двамата бяха заложили на красиви маркови тоалети, а Татяна сияеше и бе като дама на бала до своя син.

КАТЕГОРИИ