Татяна: Това е моята щастлива година

Татяна: Това е моята щастлива година

Само преди няколко дни Татяна представи най-новата си песен, която вече е любима не само в Инстаграм, но и в клубовете. Сингълът завладя и почитателите на певицата с оригинален текст, видео и музика, а това разкриват самите те във виртуалното пространство. Неслучайно Татяна спомена, че 2018 е нейната година, защото наред с всички проекти, по които работи, тя има и личен повод за радост в лицето на своя син Атанас. Тези дни бе балът на Наско с неговите съученици от родния му град, а Татяна отново бе подготвила изненада за своята гордост. Тя изпрати своя наследник с огромен кадилак, а водещ бе червеният цвят, в знак на силната връзка помежду им.

“Детето ми е моята гордост и той заслужава много повече от всичко, което правя за него, искам да се чувства специален, защото той самият е такъв. Искам да бъде истински мъж в пълния смисъл на думата и да има точните приоритети и амбиции за себе си, защото има потенциала за това, а аз като родител ще съм винаги до него, за да му помагам и да го мотивирам“, споделя Татяна.

Тя разкрива още, че тази година е изпълнена с много предизвикателства за двамата, но когато си целеустремен и борбен нищо не може да те спре.

“Аз съм неговия пример, а той е моята мотивация в кариерата ми. Надявам се, че новата ми песен вече е любима на много хора и със сигурност ще продължа да ви изненадвам през 2018“, разкрива още Татяна пред www.planeta.tv.

По време на снимките на новия си проект, звездата на телевизия “Планета“ засне и нова фотосесия пред обектива на Чавдар Димитров. Кадри от нея вече може да видите на  официалния сайт на телевизия “Планета” - www.planeta.tv.

КАТЕГОРИИ