Татяна докосна сърцата на феновете с “През сълзи обичам те”

Татяна докосна сърцата на феновете с “През сълзи обичам те”

Своята дългоочаквана премиера в Planeta Official получи най-новата песен и видеоклип на Татяна – “През сълзи обичам те”. Феновете на певицата очакваха с нетърпение новата балада, защото Татяна отдавна не е представяла подобен проект. В последните няколко години изпълнителката залагаше предимно на по-динамични и бързи песни, но сега отново ни припомни, че и баладите й заслужават вниманието на публиката.
Песента “През сълзи обичам те” е по музика и аранжимент на Дидо Калпаков, а автор на силния текст, който докосна сърцата на всички, са самата изпълнителка и Лора Димитрова. Режисурата на клипа Татяна отново повери на Йордан Петков, с когото работи по повечето си видеореализации
Ето и какви бяха част от коментарите на феновете часове след премиерата на проекта:

Павел Хаджиев: “Не знам какво да кажа.. Нямам думи.. Толкова истинска балада не бях чувал! Не спирам да я слушам и да плача на нея! Просто думите са излишни! Моите най-искрени адмирации към теб!”
Натали Владимирова: “Само мога да кажа едно огромно БРАВО на ТАТЯНА за вложеното старание и този професионализъм, който влага в творчеството си...”!
Ивелина Балева: “Нямам думи, определено на Татяна силната страна са баладите. Много красива песен, със стойностен и истински текст, а за клипа мога да кажа само че е на световно ниво. Браво!!!”.

Татяна не скри, че е много развълнувана от хубавите думи, които е прочела за себе си и новия си проект.

“Благодаря Ви, приятели ! Правите ме истински щастлива Най-голямата наслада за мен в този момент е, че с новата ми песен съм докоснала сърцата Ви, всичко останало е обвивката, която вие разопаковате и се наслаждавате в клипа. Благодаря за положителните коментари тук в страницата ми и в официалният канал на “Планета” ТВ в Youtube. Обичам Ви !”, написа певицата в официалната си страница във Facebook.

КАТЕГОРИИ