Татяна ни пренася в Родопите с “Девойко мари, хубава”

Татяна ни пренася в Родопите с “Девойко мари, хубава”

Татяна не спира с изненадите за феновете си, които този път зарадва с нова фолклорна песен. В официалния YouTube канал на телевизия “Планета Фолк“ - Planeta Folk Official изпълнителката представи своята интерпретация на емблематичната народна песен “Девойко мари, хубава“.

“Закърмена съм с тази песен, а родопският стил ми е любим от фолклора. Неслучайно съм учила в Родопите 7 години и имам особен сантимент към това място“, споделя Татяна.

Звездата не крие желанието си да пресъздаде мелодията по един малко по-различен и модерен начин, като за целта се е доверила на аранжора Димитър Милев.

“За изпяването държах да се придържам към типичното родопско пеене и мисля, че резултатът е впечатляващ. Това е другия образ на Татяна - като изпълнител на българска народна музика, защото това е мястото, откъдето съм тръгнала, възпитана и израснала професионално. Радвам се, че предложих тази песен на моите почитатели. Не очаквах толкова много писма и отзиви само за едно денонощие”, разказва с вълнение Татяна.

“Девойко мари, хубава“ бе представена със стилен видеоклип, заснет от режисьора Петьо Картулев в Златоград.

 

КАТЕГОРИИ