Татяна отново изненада феновете си с лайв видео

Татяна отново изненада феновете си с лайв видео

Вчера певицата направи live stream в официалната си страница във Facebook, като сподели с феновете си едно доста необичайно място. Въпреки, че аткрактивната певица не разкри локацията, на всички направи впечатление, че мястото е доста красиво, приказно и също толкова диво. Певицата се оказа доста смела и лично нахрани стадо елени, а за най-запалените си почитатели, публикува и снимки с тях.

Тази сутрин приключенията за Татяна продължават, а поредния интригуващ кадър в мрежата бе от дървена къщичка, намираща се на огромно дърво. Феновете побързаха да се пошегуват с нея, като отправиха въпроси дали е прекарала вечерта там и кога ще се върне отново при тях.
Повече от сигурно е обаче, че звездата на “Планета” ТВ истински се забавлява, като намира нестандартен начин за релакс и заряд сред природата. Тя дори сподели мнение, че животните са по-чисти и верни от хората в днешно време.
С това свое видео включване, Татяна иска да отведе почитателите в едно друго измерение, където показността, луксът и охолството отсъстват, нещо, което направи и с интернет звездата Наско в тоталния си летен хит - “Малко коте”.
Почитателите й на морето вече я очакват с нетърпение в Обзор, за да се забавляват под ритмите на най-новия й проект, който много бързо успя да намери заслужено място в класациите и плейлистите на DJ-те в цялата страна.

КАТЕГОРИИ