Татяна празнува рожден ден в нов дом

Татяна празнува рожден ден в нов дом

Днес Татяна е звездната рожденичка, а това е повод за много честитки и мили думи от верните й почитатели. Част от тях засне и камерата на предаването “Бъди звезда”, което ни срещна с певицата ден преди празника й. В прекрасно настроение и с усмивка на лицето, Татяна разкри пред водещия Атанас Михайлов и зрителите на “Планета” ТВ, че тази година празникът й ще бъде малко по-различен:

“На рождения ми ден ще направя освещаване на новия ми дом. Ще поканя най-близките ми приятели, които са до мен още от преди да съм позната на аудиторията. Ще присъства разбира се и моят син с негови приятели, а след това продължаваме със свободна програма”.

Изпълнителката признава още, че е много горда от това, което е успяла да направи в новото си жилище, защото всичко се е получило така, както си го е представяла. Не крие, че това за нея е дома, за който винаги е мечтала.
В навечерието на рождения си ден звездата споделя , че след всичко случило й се в последните месеци, се чувства преродена и с ръка на сърцето може да каже, че е една нова Татяна. Точно това ново лице ще видят и почитателите й в предстоящия й музикален проект, който това лято ще направи премиера. Засега певицата не издава много подробности, но е категорична, че предстои един голям завой и нещо много различно от всичко, което е представяла в последните години.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Татяна с пожелания за много здраве, любов, късмет и нови професионални успехи!

КАТЕГОРИИ