Татяна с нови татуси за концерта в зала “Колодрума”

Татяна с нови татуси за концерта в зала “Колодрума”

Звездата на телевизия “Планета” се сдоби с две нови татуировки тези дни. Татяна побърза да сподели крайния резултат и с многобройните си почитатели в социалната мрежа.

“Харесвам много татусите, които са деликатни. За да се реша да си направя нови, определено трябва да има основателна причина”, казва Татяна.

Този път в основата им стои любимият човек на певицата, на когото тя е посветила едната нова татуировка - надпис Goldy на китката. Това всъщност е името, с което изпълнителката на “Падам си по теб” се обръща към него.
Другата татуировка Татяна все още не разкрива каква е, но по всяка вероятност ще я покаже в предстоящия си клип и на сцената на зала “Колодрума” в Пловдив на 28 ноември. Наред с всички емоционални събития през 2017, певицата бе откровена, че изпраща годината само с хубави мисли, особено след като отново откри любовта, след края на 20-годишния си брак.

“Всичко лошо оставям в миналото, а сега имам много вълнуващи поводи, които да ме радват. Сред тях са подготовката за концерта “16 години “Планета ТВ”, както новия проект, по който работя и едно далечно пътуване до място, където е топло през зимата”, споделя с усмивка Татяна.

КАТЕГОРИИ