Татяна: Хубаво е, когато сърцето ти е пълно и бие в точния ритъм

Татяна: Хубаво е, когато сърцето ти е пълно и бие в точния ритъм

Татяна споделя емоциите си от добрия прием на най-новата й песен “Записано e в сърцето ми” в предаването “Автограф”.

“Чувствам се много специално и различно. Винаги съм влагала много в продуктите си, във всяка една песен и във всеки нов видеоклип, но тук наистина не съм очаквала, че толкова много ще се хареса продукта, че ще бъде одобрен от почитателите на поп-фолка. Разбира се, всеки изпълнител си мечтае за хит и се старае да направи такъв. Много съм щастлива, защото песента е авторска, на Оцко, а това в днешно време да направиш хит и то авторски, е наистина голям късмет и голямо щастие. Радвам се, че със самото появяване на песента, почитателите я определиха като хит.”


Татяна е пуснала тази песен точно сега, защото тя изразява начина, по който се чувства в момента. Всичко, което се случва по този проект, е излязло от душата и сърцето й и най-голямото й удовлетворение е това, че  не само е изразила себе си в песента и в клипа, но е успяла да докосне много хора, чрез нея и да стане също любима и за тях.

“Няма такова удовлетворение. Аз знаех, че песента ще се хареса, защото не бих направила мелодия и текст, които не ми допадат. Но наистина не съм и мечтала, че толкова силно ще докосне почитателите ми. Дори това, че я оценяват като най-добрата ми в кариерата, ме кара да се чувствам много удовлетворена, защото това си е моята специална песен за моята душа и наистина съм много щастлива, че толкова много се открои.”


На въпроса на водещата Галя Димитрова: “Кой ти е в сърцето в момента?”, певицата отговаря така:

“Най-любимите ми хора. Хубаво е, когато сърцето ти е пълно, когато бие в точния ритъм и както съм казвала на любимите ми хора, че когато моето сърце бие в правилния ритъм и усещам любовта, тогава от моето сърце постоянно излизат кошници с много червени рози. Това е усещането ми и го пожелавам на всички хора, защото може да звучи фантастично в днешно време, но аз съм от онези хора, които наистина вярват в любовта и смятам, че любовта е най-голямата сила, която ни управлява и която ни кара да бъдем успешни, щастливи, добронамерени към хората и креативни във всяко едно отношение. Много малко му трябва на човек, специално за мен е така, за да се чувства много щастлив. Благодаря, че имам хора около себе си, които ме карат да се чувствам по този начин и да правя толкова хубави песни.”


Татяна обещава да работи доста през тази година и се надява всичките й мечти, желания, да може да ги осъществи по най-добрия начин в проектите си. В момента певицата подготвя четири проекта, но казва, че няма да бърза скоро да предлага нов. Иска да усети новата песен, защото тя тепърва набира скорост, а и хората си я искат.

“Пожелавам си само да успея да карам почитателите ми всеки път да се вълнуват толкова много, както ги накара да се вълнуват “Записано е в сърцето ми”. Да ги карам да се чувстват приятно и да ми се кефят, когато ми предстои нещо ново, което трябва да излезе”, казва още Татяна в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ