Татяна: Време е да ви изненадам

Татяна: Време е да ви изненадам

След близо 6-месечна пауза от клубната сцена и публичното пространство, Татяна разкри, че се завръща ударно. С нов проект и заредена с много хъс да радва феновете си в цялата страна, певицата споделя:

“Не поемах ангажименти и не правех музика. В същото време почитателите ми не спираха да ми пишат и да питат кога ще има нова песен и среща на живо, а това е доказателство, че хората ме обичат и им липсва присъствието, песните и всичко, което съм правила за тях през изминалите години. Благодаря им, че за пореден път доказаха любовта си! Най-доброто предстои с нова песен и отново близко до публиката в цяла България и зад граница“, откровена е изпълнителката пред www.planeta.tv.


Звездата на музикална компания “Пайнер“ неведнъж се е допитвала до почитателиje си за своите проекти. Този път тя отново не пропусна да потърси мнението им:

“Време е да ви изненадам! В момента подготвям новата си песен и искам предложения за тема на текста. Къде бихте се намерили най-добре, а срещите ни тепърва предстоят“, пише Татяна в официалния си Instagram профил, където публикацията предизвика истински бум от коментари.

Със сигурност с тази новина изпълнителката е зарадвала последователите си, които не крият, че липсата й се е усетила както в клубовете, така и на концерта “Планета на 18“ в Пловдив. Сега обаче Татяна е категорична, че приятните изненади тепърва предстоят. Последната й песен “Само с теб” се появи в PlanetaOfficial в YouTube и в ефира на “Планета“ през лятото и определено грабна зрителите с хитов заряд и красив видеоклип.

КАТЕГОРИИ