Татяна направи феновете съпричастни с празника си

Татяна направи феновете съпричастни с празника си

В неделя Татяна отпразнува своя рожден ден в дома си в град Съединение и побърза да направи съпричастни с празника си всички свои почитатели. В социалните си профили певицата публикува много снимки от тържеството, на които се вижда, че тя е повече от щастлива. Приказна торта под формата на дама с ангелски крила бе акцента на стилното празненство. Повече от 25 гости – приятели на Татяна от цялата страна дойдоха в Съединение да я поздавят, а за доброто им настроение св погрижи DJ със специална програма. Изненадата дойде и от танцова формация “Пловдивъ”, които се включиха със специален поздрав към рожденичката.
2

“Любовта и хората които обичаш са много повече от всичко материално, споделя Татяна и допълва: Богата съм, че имам толкова добри приятели и че години наред мога да посрещам специалните ми дни с хора като вас!

Шумното парти продължи до сутринта, а певицата вече се готви за срещите си с почитателите си в цялата страна. След лятото, през септември и октомври, ще я видим като специален гост на една сцена заедно със Саша Матич и Лепа Брена.

КАТЕГОРИИ