Татяна празнува имен ден в Антверпен

Татяна празнува имен ден в Антверпен

На 12 януари Православната църква почита паметта на Св. мъченица Татяна. На днешния ден от изпълнителите на музикална компания “Пайнер” повод да почерпи има Татяна. Тази година певицата ще посрещне имения си ден зад граница, а поводът е концертно участие в Антверпен. Изпълнителката замина няколко дни по-рано за Белгия, за да има достатъчно време да разгледа на забележителноститe на града. Антверпен се слави като “диамантената столица” на света, а гостите на града могат да се насладят на замъка Стийн, зеления площад, къщата на Рубенс, градската катедрала и др. В днешния празничен ден звездата на телевизия “Планета”, макар и далече от България, от рано сутринта се радва на многобройни пожелания от близки, приятели и почитатели, които искрено я радват.

Всички хубави емоции тя ще пренесе и на купона утре, където ще бъде специален музикален гост. За своето клубно участие певицата е подготвила разнообразен репертоар, включващ, както големите й хитове, така и обичани народни песни. Татяна няма да пропусне да изпее и най-новата си песен, “За големите мъже”. Видеоклипът направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial точно преди месец, а към днешна дата се радва на голям интерес и над 1 милион преглеждания.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят имения ден на Татяна с пожелание за здраве, щастие и успешна кариера!

КАТЕГОРИИ