Татяна с нови предизвикателства през 2023-та

Татяна с нови предизвикателства през 2023-та

На 12 януари Православната църква почита паметта на Св. мъченица Татяна, а своя имен ден отбелязва и една от звездите на телевизия “Планета“ - Татяна. Певицата е щастлива с името си и вярва, че то й носи много късмет. Татяна не крие, че е щастливка, защото всяка нова година започва и с нейния личен празник.

“Кръстена съм на царицата Татяна”, горда е певицата. “Смятам, че  всяко име носи послание по някакъв начин за всеки човек и мисля, че и с моето е така, предвид че нося името на Св. мъченица Татяна, която е била силно вярващо християнско момиче с много силен дух…”

2
Татяна смята, че също е жена с много силен дух и вяра, и неслучайно едндо от качествата й е упоритост и стремеж към съвършенство. През 2023 година й предстоят нови предизвикателства в живота, с които тя вярва, че ще се справи без проблеми. Певицата работи както над нови мелодии за песни, така и да се самоусъвършенства. Горда е със своя пораснал син Атанас, който вече е дипломиран корабен механик. За него твърди, че не само й носи радост, но е и голяма упора в живота.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят имения ден на Татяна с пожелания за много здраве, късмет, успехи и да продължава с гордост да носи името си!

КАТЕГОРИИ