Теди Александрова: Поп-фолкът е музиката, в която ще има хляб още много дълги години

Теди Александрова: Поп-фолкът е музиката, в която ще има хляб още много дълги години

Теди Александрова е едно от най-актуалните имена в поп-фолк жанра в последните няколко години. Младата изпълнителка не крие, че да бъде част от звездите на музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ за нея е било една мечта, която е щастлива, че е успяла да осъществи.

“Аз слушам всякакъв вид музика, но знаех, че поп-фолкът е стила, в който евентуално мога да постигна успехи в България и затова се насочих към него. За щастие този стил все повече се променя и се получава точно това, което на мен ми се прави“, откровена е изпълнителката пред телевизия “Планета“.

Тя е на мнение, че именно поп-фолкът е музиката най-характерна за Балканите и музиката, в която ще има хляб още дълги години.

“Това е музиката, в която хората припознават себе си вече 20 години, което е съвсем показателно, че нещата не замират, както си мислят много “доброжелатели“. Напротив, ние се развиваме, правим по-разчупени, по-различни неща, като същевременно не забравяме и стойностния поп-фолк. Така че при нас има от всичко“, категорична е Теди Александрова.

КАТЕГОРИИ