Теди Александрова: Това, което се случва, не е случайно

Теди Александрова: Това, което се случва, не е случайно

Активна гражданска позиция в тази трудна за целия свят ситуация изказва Теди Александрова. Певицата признава, че спазва изискванията за социална изолация заради пандемията от новия коронавирус и прекарва времето си у дома.

“Ако трябва да съм честна, за мен ситуацията не е генерална промяна, защото аз съм домошар, обичам да си стоя вкъщи, а моето излизане и развлечения са моите участия... Освен, че си седя у дома, постоянно чистя и гледам да спазвам лична хигиена, избягвам контакти с всякакви хора извън моето семейство. И смятам, че това е личния пример, който всички ние можем да дадем, за да спрем това масово глобално разпространение на вируса“, споделя певицата в онлайн шоуто на своята колежка Роксана.

Тя е категорична, че за да се съхраним сега, трябва вместо да се оплакваме и да търсим само негативите, да видим и позитивите от това да сме вкъщи. А най-големият е времето, прекарано с любимите ни хора, което никога не стига в забързаното ежедневие.

“Може би трябва да бъдем по-смирени и да осъзнаем, че няма нищо по-хубаво от това да сме с най-близките си, да пренаредим главите си, да преподредим приоритетите си и да бъдем една капчица по-добри един към друг, защото това, което се случва не е случайно и не е просто вирус като вирус, а е за да се замислим какво се случва на планетата и накъде върви света“.

Изпълнителката на “Сърце мое“ признава, че работата истински й липсва, а първото нещо, което ще направи след карантината, е да отиде в студиото и да запише всички песни, които са й в главата в момента, защото много й се твори. А рецептата й за успех е мотивацията:

“Трябва нещо отвътре така да те развълнува и да те провокира, че да го почувстваш и изпееш по такъв начин, че да бъде истинско и да докосне публиката. Само когато правиш нещата от сърце, само тогава се получава“, казва Теди Александрова.

 

КАТЕГОРИИ