Теди Александрова и Емрах заедно на клубно парти

Теди Александрова и Емрах заедно на клубно парти

Часове ни делят от първите музикални изяви на звездите на телевизия “Планета“. В празничните дни те ще са гости в различни точки в страната, за да зарадват българите и да ги поздравят с новите си хитове. Едно от най-успешните музикални предложения на 2021 година, “Обичам те“ – на Теди Александрова и Емрах ще получи дългоочакваната си премиера на клубната сцена у нас. Още с появата си в PlanetaOfficial в YouTube сингълът предизвика фурор, а със сигурност емоцията при представянето му на живо ще е още по-силна и завладяваща. Теди Александрова и Емрах отправят покана да споделите с тях този специален момент на 30 април в Planeta Payner Club By Secrets в Стара Загора. Срещата ще остави незабравим спомен за всички гости, защото ще звучат и други любими заглавия от репертоара на изпълнителите.

И докато Теди Александрова ще заложи на тоталните си хитове, то Емрах ще изпълни най-новата си песен “Евала“. Тя направи премиера преди броени дни и в момента видеоклипът й владее първото място в българския трендинг в YouTube.

Съвсем скоро и Теди Александрова предстои да представи нова песен. Тя отново ще е дует, този път с Илиян. Няма съмнение, че парчето ще нажежи музикалните страсти през май, а през юни нова, голяма изненада очаква феновете на певицата:

“Приятели, очаквате ли новия ми албум “Сърце мое“? Както знаете е готов преди 6 месеца! През юни ще го държите в ръцете си“, издава Теди Александрова в социалните мрежи.

 

КАТЕГОРИИ