Теди Александрова и Илиян в общ проект

Теди Александрова и Илиян в общ проект

Ексклузивна новина от изминалите часове поднесе Теди Александрова в своите профили в социалните мрежи. Заедно с Илиян готвят нов съвместен проект, чието видео вече е заснето. Премиера правят и първите кадри към него, които са доста интригуващи. Още провокация изпълнителката предлага и в текста към публикацията си:

“Когато стреляш в сърцето на един истински стрелец, тогава бъди в готовност във всеки един момент да получиш изстрел в гърба...и нека ти е сладка вечерята!!! Очаквайте новото!.. Сега е мой ред! - пише Теди Александрова, а Илиян също ще включва с пост в Instagram, който гласи – Машини, време е и аз да ви зарадвам с нова песен! Coming soon… Най-доброто престои“


Двамата хитови изпълнители вече са показвали, че са супер тандем. Заедно зрителите са ги виждали в “Давай на DJ-я“, където участва и Борис Дали, както и в “Нова магистрала 20-19” с Амет. И двете песни бяха приети много добре от феновете на поп-фолка, затова няма съмнение, че и предстоящия дует ще е много горещ. Теди Александрова и Илиян добре познават вкусовете на публиката, а това е гаранция, че ни очаква нов съвместен хит.

КАТЕГОРИИ