Теди Александрова представя албума “Сърце мое“ тази вечер в Пловдив

Теди Александрова представя албума “Сърце мое“ тази вечер в Пловдив

Градът под тепетата – Пловдив ще бъде домакин на официалната промоция на новия албум на Теди Александрова – “Сърце мое“. Проектът отдавна е очакван от меломаните, но ето, че в навечерието на Лято 2021 той вече е тук, за да радва многобройните почитатели на звездата на музикална компания “Пайнер“. Теди Александрова избра датата 8 юни за представянето на песните от “Сърце мое“ пред публика, а събитието ще се състои в Bushido Club. Истински бум сред пловдивчани и в социалните мрежи предизвика новината за мега партито, което предстои тази нощ, защото освен Теди Александрова, на сцената ще се качат и още топ изпълнители. Под светлините на прожекторите ще излязат още Преслава, Ивана, Яница, Татяна, Ариа, Емрах, Джордан, Илиян, Борис Дали и Антонио, които са специалните звездни гости на вечерта и с нетърпение пристигат в Пловдив, за да уважат своята колежка в този специален за нея момент.

Старт на събитието ще бъде даден в 23:30 часа, а Теди Александрова и нейните гости обещават вълнуващи емоции и много хитове.
На сцената в Bushido Club Теди Александрова ще представи всичките си нови песни, включени в новия й самостоятелен албум “Сърце мое”. Музикалните предложения в диска са общо 14, като една част са самостоятелни парчета, а друга – дуети, трио или фючеринг с колеги. Само една от мелодиите все още е непозната на аудиторията и това е “Влизам и гърмя“ ft. Илиян, която днес ще получи своята лайв премиера.

 

КАТЕГОРИИ