Теди Александрова: На концертите не играя, просто летя от кеф

Теди Александрова: На концертите не играя, просто летя от кеф

Винаги различна и провокативна, Теди Александрова застава пред камерата на предаването “Звездно”, за да представи новия си клип. Певицата признава, че този път самата тя е изненадана от ефекта, който се е получил при появата на песента “Корабът-майка”. Най-вероятно това да голяма степен се дължи на посланието на песента – всеки да бъде капитан на собствения си живот, всеки да държи на своето мнение, на своите принципи, на своя характер. Теди Александрова продължава линията на “Чалга пеперудки” и “Подгряващи звездички”, защото това са песните, които са предизвикателство и за самата нея.

“Искам по-различни текстове, защото ако тръгна да пиша нещо за любовта, мога и три текста да направя за един ден. Всъщност много по-трудно е да измислиш нещо такова като “Корабът-майка, като “Чалга пеперудки”, отколкото една лирична любовна песен. Аз съм се заела с по-трудната част, с това да експериментираш, да ти идват такива шантави идеи, неща, които не си чувал на друго място, наистина е много по-трудно.”

Доста шум се вдигна в социалната мрежа покрай премиерата на “Корабът-майка”, защото този път по-големите провокации всъщност са във видеоклипа и това не е случайно.

Много красавици на едно място, винаги нагорещяват страстите, а в последното видео на Теди, те са в изобилие. Интересна подробност е, че кастингът на момичетата, е дело на самата певица.

“Хубавици са всички, хората видяха. Благодаря им страшно много, защото те допринесоха за провокацията в този клип. Да, мисля, че малко повечко възбудихме интереса. Много мога да говоря за тази песен... Още първата вечер получих клипчета на viber от мои познати, приятели: “Парчето го пускат, Теди, чу ли, още първата вечер”, което е едно спокойствие за мен, защото за да го свалят DJ-те още първата вечер, това е достатъчно”, допълва още певицата.


На въпроса на мениджъра на телевизия “Планета”, д-р Хари Янакиев, коя Теди Александрова ще видим в Пловдив на 28 ноември на концерта “16 години телевизия “Планета”, тя не крие емоциите си:

“Надявам се, тази истинската, защото аз на концертите не играя, просто летя от кеф. Там не знам какво се случва, то е някаква страшна симбиоза между мен и публиката, някаква еуфория, не може да се обясни. Когато изляза на сцената и ако чуя тази реакция, за която мечтая и се надявам, няма такова усещане. Надявам се, да ме посрещнат подобаващо, защото Пловдив ми е любимия град и аз обещава да се раздам така, както досега не съм го правила!”

КАТЕГОРИИ