Теди Александрова атакува лятото с “откачен” и енергичен бийт

Теди Александрова атакува лятото с “откачен” и енергичен бийт

Теди Александрова казва, че я е обзело шантаво и готино настроение през летния сезон и е щастлива, че има много участия в момента предимно на морето.

“Напоследък цялостното ми усещане е едно такова забързано, но на мен така ми харесва. Допада ми такова ежедневие, срещи с различни хора, с които работя, по-интересно ми е от преди. Сега вече работя и с други композитори, не само с Боби Павлов, както беше преди. И за мен това е нещо ново, нещо, което преоткривам и ме кара да се чувствам наистина много щастлива и ентусиазирана.”

Певицата споделя пред водещата Галя Димитрова, че е почувствала, че трябва да направи тази промяна. Дошло е времето, в което да види нещата от друг ъгъл, да види идеите, пречупени през мисълта и погледа на друг човек, съответно друг композитор.

“Стигнах до извода, че е хубаво човек да разнообразява. За мен това наистина е нещо ново. Вече имам няколко парчета, по които съм работила с нови хора. Първо излезе баладата “Влюбена”, с която стартирах Новата година. Нейният аранжимент е направен от един мой голям приятел Александър Асенов, който е съвсем нов композитор и тепърва предстои да навлезе в нашата материя. Много успех му пожелавам, защото вярвам в него. Аз съм много “за” да работя с такива хора, които не са изцедени, които преливат от енергия и от идеи, и точно затова исках да му дам шанс. След това пуснахме “Топ” с Мартин Биолчев. С него процеса на работа беше много лек, защото той е много спокоен, деликатен човек и на мен това ми харесва. Много добре ме предразполага. Има емоционалност, близка до моята и мисля, че много добре ме усети. Направихме това парче на един дъх. Събрахме се и нещата станаха за половин час. Той беше много изненадан, но аз така работя”, разказва певицата.


Теди признава, че няма да дръзне да се довери за текст на песен на някой друг и ще продължава да си ги пише сама, защото нещата й идват отвътре и има муза.

“Вече осем години не съм дала на някой друг да ми напише нещо и няма и да дам. Тук-там някой нещо да помогне, да подшушне с дума или израз, да. Но цялостно да се доверя на някого, е нещо неестествено за мен, защото не можеш да го почувстваш по същия начин. Още повече при мен текстът идва с мелодията и няма как да изпея чужди думи и то да е с чувство.”

Певицата не знае от къде идва тази дарба. Според нея всеки си има силни страни и на нея й е дадено отгоре.

“Благодарна съм на Господ за таланта и за това, че мога да правя музика, че я усещам и че тя е магията в моя живот.”

Изпълнителката вече има няколко готови песни. Съвсем скоро ще пусне един проект от композитора Светльо Къслев, който е много различен.

“Не бягам от себе си и от своя стил, но в сравнение с нещата, които се пускат напоследък, мисля, че няма такова парче. Ама да не го хваля, нека хората да кажат какво мислят като излезе, защото аз го правя за тях. Бийтът е супер откачен и енергичен. Звучи много модерно, западно, не ми звучи българско”, казва още Теди в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ