“Тегля майни” - категорична заявка за хит от Магда

“Тегля майни” - категорична заявка за хит от Магда

Вчера в ефира на телевизия “Планета” и в PlanetaOfficial ексклузивна премиера получи дългоочаквания нов проект на Магда, носещ дръзкото заглавие “Тегля майни”. Певицата представи новата си песен с атрактивно видео, а реакциите на феновете не закъсняха.

“Браво, Магда, можеща певица си!“, “Успех! Хитово парче, успех на Магда“, “Музиката грабва, текстът е готин, а клипът - ефектен!“, “Айде, хит и от Магда! Силна година за “Пайнер“! Супер!“, “Хит, хит, хит. Браво, тази Магда искам, която нямаше слаба песен. Красива, секси. Магда се завърна, ударно и доказа, че може да мачка. Успех!“, “Песента вече ми е любима. Текстът е много добър. И клипът е доста стилен. Направо ХИТ и класа“, “Магда е много красива във видеото и дано занапред да е по-продуктивна, защото го може!“.

“Тегля майни” е по музика и аранжимент на композитора Радомир Кишев, а текста към песента - на Анастасия Мавродиева. Силно впечатление прави и видеото, за което Магда се довери на съвсем нов екип.

Режисурата е дело на Христо Василев и Ангел Димитров, за които това е творчески дебют. Оператор на лентата е Радослав Георгиев, а монтажа е на Радина Миленчева.
Магда зарадва почитателите си и с красиви снимки от клипа, дело на фотографа Теди Грозданов. За завършека на визията си звездата се довери на Никола Иванов - грим и Орлин Митрев - коса.
Четири са визиите, които певицата сменя в новото си видео. Секси, дръзка и много различна, така феновете определят Магда в “Тегля майни“. Чаровната изпълнителка неведнъж сподели, че този проект ще постави кариерата й на един съвсем нов етап и е много отговорен за нея. По всичко личи, че този път Магда има правилната рецепта и меломаните определят “Тегля майни” като категорична заявка за един от хитовете тази есен.

КАТЕГОРИИ