Тина Търнър донесе втора победа за Фики

Тина Търнър донесе втора победа за Фики

Предизвикателствата за Фики в шоуто за преобразяване “Като две капки вода“ продължават. Певецът показва не само талант, но и истинска отдаденост към задачите си в предаването, а старанието и сериозното отношение носят и заслужени успехи. С всеки образ, в който се превъплъщава, изпълнителят на “Пайнер“ печели адмирациите на журито, публиката и зрителите, а това е безспорен стимул за него да даде максимума от себе си. Тази седмица на Фики се падна пореден женски образ, който трябваше да имитира и това бе легендарната Тина Търнър. В дните, когато певицата обяви официално, че слага край на своята зашеметяваща кариера и се оттегля от обществения живот, Фики достойно я представи на сцената на “Като две капки вода“ и това му донесе втора победа в шоуто.

“Благодаря на участниците и екипа, че винаги сме заедно като едно семейство“ – сподели с вълнение Фики, като не пропусна да отдаде внимание и на всички, които са го подкрепили – Вие сте “Simply The Best” - просто най-добрите! Моето първо място е благодарение на Вашата подкрепа, уважаема публика! Вие сте с мен през цялото време, просто нямам думи да опиша радоста си! Вие избирате победителя! Обичам Ви и благодаря от цялото си сърце! Поклон!“


Следващата седмица за Фики предстои нова сериозна роля – да влезе в образа на David Coverdale, за да изпълни емблематичната песен на Whitesnake - Is This Love. Със сигурност Фики отново ще се постарае да вложи цялата си енергия и талант в подготовката на своето представяне, а още следващия понеделник всички ще се насладим на прекрасното му изпълнение.
И Фики, и почитателите му са щастливи, че скоро ще могат да се видят отново на клубната сцена. Както вече знаете, от 29 април нощните клубове стартират работа, както и музикалните изяви на звездите на “Пайнер“. Певецът не крие, че с нетърпение очаква да направи лайв премиера на най-новата си песен “Не ти прощавам“, събрала над 4 милиона преглеждания в PlanetaOfficial в YouTube за малко повече от месец след премиерата си.

 

КАТЕГОРИИ