Тина получи предложение за брак

Тина получи предложение за брак

Наскоро една от младите звезди на музикална компания “Пайнер“, Тина, получи предложение за брак. Случката определено ще остави ярък спомен за певицата, която след това призна, че изненадата за нея била голяма. Нетипичната история се разиграла пред погледа на нейната майка, с която решили да се позабавляват и да попеят в караоке бар. Музиката, която звучала там се различавала от поп-фолк жанра, в който се изявява Тина, но по съвет на своята майка, изпълнителката на сингъла “Нещо чуждо“ се престрашила да покаже вокалните си умения и да изпълни своя песен. Публиката определено останала очарована от Тина, особено един младеж, който за изненада на всички бил запален почитател на рок и метъл музиката.

Музикалните му пристрастия определено не попречили да бъде пленен от поп-фолк изпълнението на младата певица, като след него грабнал микрофона, коленичил и заявил:

“Това е най-красивото момиче, което съм виждал, с най-хубавия глас. Луд съм по нея и искам да ми стане жена”.

Тази сцена била приета с бурни аплодисменти от всички в заведението, но съвсем естествено Тина тактично отказала и се върнала на масата при своята майка. Кандидат-женихът лично се извинил на нейната майка за причиненото неудобство, но признал, че толкова харесал Тина, че не се посрамил да поиска ръката й. Майката на Тина пък се измъкнала с няколко мили думи и пояснения, че баща й липсва в момента и ще трябва да иска позволение от него. До края на вечерта в клуба звучал само поп-фолк, а Тина отново зарадвала гостите със свои изпълнения.

Припомняме Ви, че до момента Тина има два проекта като изпълнител на музикална компания “Пайнер“. Първият от тях, “Шамар“ направи премиера в Planeta Official през лятото на 2021 година, а вторият – “Нещо чуждо“ се появи преди по-малко от месец, но бързо впечатли меломаните.

 

КАТЕГОРИИ