Тони Дачева зарадва феновете със “Сипвай”

Тони Дачева зарадва феновете със “Сипвай”

В средата на август Тони Дачева изненада всички като представи нова самостоятелна песен. Нейното заглавие е “Сипвай”, а меломаните могат да я гледат в YouTube канала на “Пайнер” – PlanetaОfficial, както и в програмата на телевизия “Планета” и Planeta 4K. Музиката и аранжимента на песента са на Мартин Биолчев, а текстът е написан от самата Тони Дачева. Режисьор на видеото е Людмил Иларионов – Люси.
2
Това е втората песен за Лято 2023 с Тони Дачева, след дуета й с Глория “Звезда на вечерта”. Певицата е особено щастлива от този факт и се надява “Сипвай” да докосне почитателите на поп-фолка, защото песента е родена от сърцето й.
Те от своя страна не крият адмирациите си за новото заглавие и са категорични в коментарите си:

“Първата дама на поп-фолка! Незаменима жена и велика певица!... Толкова усмихната, просто няма как да не й се радваш. Винаги знае какво да поднесе на публиката, браво Тони!... Супер певица. Поздрави от Канада -Монреал. Тази нова песен е невероятна… Bien hecho. Sigue haciendo buenos frentes. Eres increíble… Обичаме те, Тони Данчева. Бъди жива и здрава. Пожелаваме ти от всичко по много за теб и ни радвай винаги с хубава музика!”

КАТЕГОРИИ