Топ 5 PlanetaOfficial представя най-слушаните песни в Spotify

Топ 5 PlanetaOfficial представя най-слушаните песни в Spotify

Класацията за хитове “Топ 5 PlanetaOfficial” се завръща в ефира на телевизионните канали “Планета” и “Планета HD” с представянето на най-слушаните песни на “Пайнер” в популярната стрийминг-платформа Spotify. С началото на лятото медията и музикалната компания създадоха своя официален профил там – PlanetaOfficial. Меломаните вече са забелязали и една от плейлистите – Payner Top 20, която отразява интереса им през юни към продукцията с марка “Пайнер”.
В телевизионен вариант ще бъдат показвани първите 5 песни, които феновете са слушали най-често, а пълният Топ 20 може да бъде видян единствено в Spotify.

В края на юни чарта се оглавява от Галена и Миле Китич с песента “Добре ли си”, а следващите две позиции в тройката са за Емилия и Денис Теофиков – за “Акула” и “Тръгвай си”.

Четвъртото място е резервирано за “Мамиш” – новата песен на Галин ft. Азис, а на пета позиция е хита на Цветелина Янева – “Болка моя”.

Специално за потребителите на www.planeta.tv ще издадем и следващите заглавия в Payner Top 20, към които слушателите са проявили завиден интерес.

На 6-о място е Преслава с “Изтрезняваш ли”, 7-а позиция – за “Няма да ми мине” на Галин и Лидия, 8-о – за Галена и “Феноменален”. Вие сте избрали 9-ото място да бъде за Малката и нейната песен “Не ме занимавай”, а 10-ото – за “Шампион” на Анелия и DJ Живко Микс.

Ако искате да разберете кои песни са включени в класацията Payner Top 20 през юни, станете наши събскрайбъри в Spotify – официалният ни профил там е PlanetaOfficial.

 

КАТЕГОРИИ