“Топ любовник“ на Яница и Биляниш сред хитовете на Лято 2021

“Топ любовник“ на Яница и Биляниш сред хитовете на Лято 2021

Едно от музикалните предложения, които категорично се настаняват в сърцата на меломаните това лято е дуета на Яница и Биляниш - “Топ любовник“. Видеоклипът бе представен на рождения ден на Биляниш – на 28 август, а вече се нарежда сред най-гледаните премиери от Лято 2021 в PlanetaOfficial в YouTube. Лентата уверено приближава 1 милион преглеждания и втора седмица е сред водещите заглавия в секцията “Набиращи популярност“.

Изпълнителките са щастливи, че са успели да отговорят на вкуса и предпочитанията на публиката и отправят своята благодарност към нея за интереса и подкрепата. Феновете пък продължават да ги поздравяват за хитовото попадение:

“Прекрасен дует“, “Много цветен и разчупен клип, а Биляна с всяка песен прогресира истински. Хит, момичета“, “Новата ми любима песен“, “Там, където е Яница, няма слабо“, Много свежа и грабваща песен, браво момичета“


Припомняме Ви, че този проект е втори за Биляниш като изпълнител на музикална компания “Пайнер“ след самостоятелната песен “Няма те, няма“.  Яница пък с радост приема да се включи в “Топ любовник“ и да подкрепи един млад, но обещаващ изпълнител като Биляниш. Музиката и аранжиментът на парчето са на Даниел Ганев, текстът е написан от Анастасия Мавродиева и Росен Димитров, а за цветното и свежо видео идеи обединяват режисьора Виктор Антонов и оператора Георги Марков.

 

КАТЕГОРИИ