Три години безрезервна любов за Илиян

Три години безрезервна любов за Илиян

Януари е много специален за Илиян, защото това е месецът, в който е роден неговия син Ицко. На 12 януари малчуганът навърши три години, а щастливото събитие бе отбелязано с подобаващ празник. На детското парти, освен приятелчета на малкия рожденик, присъстваха и много приятели на родителите. Кали е близка приятелка на Илиян и Камелия и не пропусна случая да празнува заедно с тях рождения ден на Ицко. Тя подари на рождкалиеника микрофон, защото той вече показва музикални заложби и радва родителите си с изпълнения на много детски песнички.

Рожденият ден уважи и светската журналистка Бети Методиева, която също е сред близките приятели на Илиян. Останалите гости буквално затрупаха Ицко с колички, защото това е другата страст на наследника на Илиян. Няма рожден ден, който да мине без торта, която в случая също бе във формата на кола, за радост на Ицко.
Почитателите на Илиян много скоро могат да го гледат в предаването “Звездно”, където той ще разкрие какви са новостите около него, както в професионален, така и в личен план.

КАТЕГОРИИ