Три визии за милион от Анелия

Три визии за милион от Анелия

Анелия и Денис Теофиков са новият любим звезден дует, който се събра това лято, за да представи на публиката “Милион”. Техният клип се появи преди броени дни и мигновено влезе в Топ 5 на българския трендинг в YouTube като за кратко беше и на върха. Мини филмът е изпълнен с екшън, а изпълнителите се справят като професионални актьори в различните сцени. “Милион” вече е сред хитовете на Лято 2020 и не минава парти без него.
Ценителите на женската красота също не спестиха палец нагоре за безупречния стайлинг на Анелия. Певицата се появява с три тоалета, които модните спецове определят като перфектни и запомнящи се.

Сребърната супер секси рокля под коляното с безкрайно деколте, както и фееричното мини произведение на изкуството в цвят фуксия вече имат своите заклети почитателки, в лицето на нежната половинка на човечеството. С 6+ беше оценена и третата визия на певицата в “Милион” - черен топ в комбинация с дълга вталена пола с блещукащи частици, в които Анелия пръска чар и сексапил по много елегантен начин. Неслучайно звездата на телевизия “Планета” е сред модните диктаторки в страната и успява да наложи своя стил с лекота и финес с всяка поява под светлините на прожекторите.
Певицата споделя, че е много щастлива от успеха на дуета с Денис Теофиков и се надява скоро двамата да могат да го представят на живо и на свое общо клубно участие.

 

КАТЕГОРИИ