Трио Сопрано разкриват историята на “Ей, така“

Трио Сопрано разкриват историята на “Ей, така“

Тази седмица в “Автограф“ гостуват момичетата от трио Сопрано. Биляна, Петя и Габриела разказват за появата на най-новата им песен, която е със специалното участие на Миро и разкриват интересни подробности около снимките на видеоклипа. Нещата се случват след няколко общи участия с Миро, когато от дума на дума четиримата решават, че е добра идея да запишат общ проект.

“На самите участия ние имповизирахме с някои от любимите ни български песни и ги изпълнявахме заедно с Миро. Получаваше се много добре. Миро е изключителен музикант, изпълнител и партньор на сцената и всичко беше много лесно. Наистина ей така. От там дойде и самото заглавие на песента. В интерес на истината на едно от участията, на които бяхме заедно, наш приятел и домакин, ни каза - “Защо не направите една песен заедно четиримата? Толкова добре ви се получава.“ От там Миро предложи песента. Изцяло негова е заслугата за избора. Ние пък като я чухме, знаехме, че това е нашата песен, защото и трите бяхме абсолютно единодушни“, разказва Петя.

Тази година, освен с хубавата песен, която се появи, ще остане незабравима за момичетата от трио Сопрано и заради едни от най-специалните дни в живота на Биби и Габи. През април в Барселона Габи получи предложение за брак от своя любим, а през лятото годежът на Биляна, който беше на Коледа миналата година, прерасна в красива сватба.

“Това беше един прекрасен ден, много мечтан за мен, много дългоочакван и подготвян. Мина точно така, както искахме да мине – със семействата ни, с най-близките ни хора, приятели. Момичетата бяха шаферки. Беше прекрасно наистина. Точно както съм си го представяла – лятна весела сватба. Забавлявахме се до зори. И вече съм госпожа Джалева,“ припомня си Биби.

Габи издава, че с нейния любим вече са планирали тяхната сватба да бъде следващата година. Приготовленията вече са започнали и вълнението е много голямо.

“Ние си носим сватбеното настроение от тази година и ще го запазим и през цялата друга. После ще видим. Може и през по-следващата някаква друга сватба да има, знае ли се. Както ни е тръгнало... Всяка жена си мечтае за този ден, така че трябва да го изживее по начина, по който тя си го представя и иска“, казва още Габи в “Автограф“.

 

КАТЕГОРИИ