Трио Сопрано стана на 11

Трио Сопрано стана на 11

На 26 февруари Трио Сопрано стана на 11 години. Петя Вардева, Биляна Андрончева и Габриела Пеева не пропуснаха да публикуват красиви снимки от своя празник в социалните мрежи и така направиха съпричастни и своите многобройни последователи с хубавата емоция.

“Пожелаваме си здраве, късмет, успехи, сцени, безброй концерти и участия, и верни приятели до нас! Казват, че 2020 е годината на промените. Вярваме, че ще ни донесе положителни промени и щастливи предстоящи моменти! Вдигаме наздравица за още много рождени дни! На многоя лета, Трио Сопрано. Второто ни десетилетие вече тече!”


Именно в годината на промените, Трио Сопрано ще зарадва своите почитатели с първия си оригинален диск, който е  специален подарък за ценителите на хубавата музика. Идеята за създаването на триото е на Петя Вардева, която е работила като солистка в Операта в Русе и Пловдив. Пред www.planeta.tv, тя разказа, че се е вдъхновила от Тримата тенори – Лучано Павароти, Хосе Карерас и Пласидо Доминго, и така е решила да създаде дамско трио, което да поднася класическата музика по модерен начин.

 

КАТЕГОРИИ