Ценно признание за Джулия

Ценно признание за Джулия

Джулия сподели пред www.planeta.tv, че е изключително щастлива от успеха на последните две заглавия в своя репертоар. През месец август тя представи в официалния канал PlanetaOfficial в You Tube своя дует с Константин “Ще ме научиш ли”, а само месец след това премиера направи и “Поздрав за жена ти” ft. Галена. За Джулия признанието на меломаните идва в изключително важен момент в нейната кариера, защото през септември се навършиха две години, от както е изпълнител в каталога на музикална компания “Пайнер”.

“Все повече хора ми казват, че вече имам свой почерк в музикално отношение и това е голям комплимент за мен. С моят екип работихме много упорито върху последните две парчета, дадохме всичко от себе си и нашите усилия дадоха резултат. Виждам го по време на моите участия, виждам го в реакцията на публиката. Усещането е страхотно“, признава Джулия.

Изпълнителката се радва на все по-многобройни срещи с почитателите на поп-фолка в цялата страна. Още тази неделя тя ще има възможност да представи на живо своите актуални парчета на клубно участие в Града под тепетата.

 

КАТЕГОРИИ