Цветелина Янева с подробности за предстоящия си албум

Цветелина Янева с подробности за предстоящия си албум

Още в края на миналата година Цветелина Янева поднесе новината за нов албум, който ще представи на феновете си през 2020-та. По време на свое интервю в ефира на телевизия “Планета“, изпълнителката повдигна завесата около този проект и разкри:

“От много години имам идея да направя албум, който да е като моя визитна картичка, в който да включва любими мои песни. Искам в него хората да видят това, което обича Цветелина Янева. Ще има мелодии, които през годините публиката е обикнала, както и аз самата, а също така и съвсем нови песни“.

Певицата допълва, че в селекцията ще намерят място парчета, появили се след албума “Мога пак“, както и съвсем нови заглавия, които до момента не са били издавани. По думите й най-вероятно появата му на музикалния пазар ще бъде през пролетта, за когато Цветелина Янева планира да представи и нов сингъл.

Звездата на музикална компания “Пайнер“ не крие, че освен самостоятелни песни, за нея истинско удоволствие е да прави и дуети. Особено с Галена и Фики.

“С Галена нещата просто ни се получават, защото аз обичам да се зареждам от хъса, от този заряд, който носи Галена. За мен е страхотно удоволствие да работя с нея, защото аз истински я харесвам. Галена има енергия, страхотен професионалист е и е родена да бъде световна звезда... И за Фики ще го кажа – обичам да слушам Фики, той е талантлив изпълнител и да пея с него е удоволствие“, откровена е Цветелина Янева.

КАТЕГОРИИ