“Тук жена му пази” – една година по-късно

“Тук жена му пази” – една година по-късно

“Тук жена му пази”, дуетът на Джена и Преслава, който завладя меломаните миналото лято, една година по-късно продължава да е актуален и да вълнува. Към днешна дата красивият проект има над 9 милиона преглеждания в PlanetaOfficial - официалния канал на “Пайнер” в YouTube. Самите изпълнителки явно също много харесват песента и решиха да отбележат годишнината. Джена първа написа в официалния си профил в Instagram:

“Преди 1 година с Преслава Ви представихме нашия общ проект и Ви изненадахме с парчето “Тук жена му пази”. Благодаря на всички за хубавите писма и пожелания.”


Феновете също се радват на този съвместен проект и отново изразиха задоволството си, че две любими звезди са се събрали в дует:

“Как минава времето. Този дует е един от най-хубавите в поп-фолка... Това е песен, която ще остане във времето, с хубав текст и ритъм... Година по-късно продължаваме да я слушаме. Гласовете на Джена и Преслава си пасват много и ако някой ден решат отново да направят дует, надяваме се този път да е балада...”

На хубавите коментари Преслава реагира като изпраща на феновете сърчица и усмивки, а те от своя страна й пожелават лека бременност и спокойно лято.

КАТЕГОРИИ