Семеен празник за рожденичката Цонка Нанова

Семеен празник за рожденичката Цонка Нанова

Под знака на семейството ще премине днешният рожден ден на солистката на орк. “Пловдив”, Цонка Нанова. В деня на своя празник, певицата ще бъде заобиколена от най-близките си хора - своите деца Ралица и Георги, и съпруга си Славчо Александров, ръководител на оркестъра. Телевизия “Планета“ пък ще подари на рожденичката и почитателите на орк. “Пловдив“ незабравими минути с най-харесваните от формацията фолклорни мелодии. Селекцията ще направи своята премиера точно в 12:05 часа по “Планета“ ТВ, а веднага след това и в ефира на “Планета Фолк“ и “Планета HD“. Ще издадем в аванс, че плейлистът на обичания тракийски оркестър е доста пъстър, ще ви зареди с хубави емоции и ще ви провокира да обърнете поглед към най-истинските ценности.

Това, което обединява по-голямата част от песните в подредбата е, че те са свързани с любовта, семейството и традициите. Особено любими на Цонка Нанова са две от заглавията, които самата тя често слуша у дома. Това са песента “Живи икони“ в изпълнение на Цветелина Янева и “Майчице“ на Сестри Диневи. С тези хубави български композиции Цонка Нанова провокира всички, да се замислим и да отдадем почит на най-важните хора в живота ни, нашите родители. За почитателите на орк. “Пловдив” ще прозвучат и мелодиите “Дзън, дзън, Ганке ле“, “Пиленце пее“, “Венчавка“, “Пусти останали“ и други.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Цонка Нанова с пожелания за здраве, семейно щастие и нови успехи на музикалната сцена!

 

КАТЕГОРИИ