Фики за приключението “Като две капки вода“

Фики за приключението “Като две капки вода“

На 24 февруари от 20:00 часа Фики ще бъде сред популярните личности, които ще разкрият своя талант да се превъплъщават в различни образи. Певецът е част от звездния каст на новия сезон на шоуто “Като две капки вода“.

“Благодаря много за поканата да участвам. Нахъсан съм за това шоу и за мен ще бъде голямо приключение – казва Фики и продължава – Мисля, че всички участници са много талантливи и ще дадат всичко от себе си да се представят добре в предаването. Като най-голямо предизвикателство приемам задачата да се преобразя в образ, който изисква повече грим и по-голяма маскировка. Ще ми е по-трудно да пея, но мисля че ще се справя добре.


Певецът признава с усмивка, че публиката отново ще има възможност да го чуе да пее на английски и се шегува, че след Is This Love e време и за This Is Love. Той не крие, че се притеснява от женските образи, но не толкова заради пеенето, колкото заради постигането на физическа прилика.

“Ако ми се падне една Шакира или Риана, не знам как ще изглеждам. Но това ще бъде забавното в шоуто“, споделя още Фики в ефира на NOVA, където в понеделник ще представи първия си образ в новия сезон на “Като две капки вода“.

КАТЕГОРИИ