Събота вечер с Илиян в “Приказките”

Събота вечер с Илиян в “Приказките”

Тази събота Илиян е специален музикален гост в “Приказките” край Харманли, а неговите почитатели вече са нетърпеливи за срещата си с него. Певецът също има сантимент към това място и обича да пее в емблематичния комплекс, защото именно оттук тръгва неговата кариера в “Пайнер”. Тоталният хит “Честит рожден ден”, превърнал се в негова визитна картичка, прозвуча в “Приказките” през 2006 година и му отвори вратите на най-голямата и успешна музикална компания в България. Това се случи по време на промоцията на албума “Дяволско желание” на Преслава, където Илиян е поканен като гост.

“Тогава 4-5 пъти един след друг пях “Честит рожден ден”. Песента беше хит, но хората не знаеха, че аз я пея. Г-н Димитров като видя как скочи цялото заведение и всички танцуват, забавляват се, ми каза: “Моето момче, утре идвай, да подписваме договор!”. Разплаках се от вълнение, нормално, защото осъзнавах какво ми се случва. След два дни снимах клип и тръгнаха нещата, та така и до днес”, разказва Илиян в ефира на телевизия “Планета”.


А на въпроса, защо “Пайнер” успя да се наложи като най-добрата компания в България през 30-те години от своето съществуване, изпълнителят отговаря така:

“Много са факторите, всичко е една верига и както се казва: “Една птичка пролет на прави”. С добрите композитори, добрите изпълнители, добрите текстописци, добрият мениджмънт, добрите ПР-и, целият екип на “Пайнер”, г-н Димитров винаги е взимал правилните решения, добрата техника, добрият саунд на музиката, добрата картинка и т.н.  Всички неща като се съберат, ставаме номер едно през годините и продължаваме напред. Като имаме качество, ще имаме и успехи!”

КАТЕГОРИИ