“Ех, любов” – новият фолклорен албум на Здравко Мандаджиев

“Ех, любов” – новият фолклорен албум на Здравко Мандаджиев

На музикалния пазар вече е най-новият албум на Здравко Мандаджиев с български фолклор. “Ех, Любов” е неговото заглавие и в него са включени 12 нови песни. От тях пет са македонски, две тракийски и една добруджанска. В албума има и песен в ритъма на сиртаки – “Ех, любов”, дала и неговото заглавие. Съвсем естествено място намират и дуета с младата певица Петя Панева – “Севдице”, а също и любимата песен на Здравко Мандаджиев - „Двама сина”, посветена на неговите деца.
2

“Това е седмият ми самостоятелен албум с българска народна музика и страшно съм щастлив, че моите почитатели вече може да го имат и да се веселят с него на своите празници. Песните в него записах през последната година и половина и дори направихме видеоклипове на тях. Това лято телевизия Planeta Folk HD ще направи премиера и на “Там дека има” и “Ех, любов”. Последната е по текст на моята майка. За първи път правя песен с традиционно гръцко звучене, а видеоклипа заснехме в Гърция и мисля, че се получи добре.”, разкрива Здравко Мандаджиев..

“Ех, любов” – новият албум на Здравко Мандаджиев очаква почитателите на фолклора в Payner Online на mail: sklad@payner.bg и на тел. 0889 508 873, както и в оnline-магазините eMAG, MyStock и Bazar.bg.

КАТЕГОРИИ