Ударна доза сексапил от Яница

Ударна доза сексапил от Яница

Преди дни Яница открито заяви в социалните мрежи, че й се иска вече да е пролет. Но като за финал на изминаващия зимен сезон, тя изкуши последователите си в социалните мрежи с нова фотосесия. На фона на снежен пейзаж, изпълнителката демонстрира горещ сексапил и топ форма, а с това показа, че зимата също е сезон, който има своите предимства и може да носи много красота. Снимките, реализирани от фотографа Георги Малев, определено развълнуваха аудиторията, която не спести комплиментите си за звездната изпълнителка на “Пайнер“.

Яница неведнъж е успявала да провокира вниманието феновете си с атрактивни фотоси и стайлинг. На първо място обаче тя ги печели с хитовете, които прави. През 2020-та певицата предложи на публиката “Твоето ферари“ – песен, която се превърна в предпочитано заглавие от меломаните и чийто видеоклип бе прегледан близо 7 милиона пъти в PlanetaOfficial в YouTube.

През лятото Яница атакува класациите с друг интересен проект - “Имаш да ми даваш“, който също не остави безразлични почитателите на поп-фолка. Какви са музикалните предложения на звездата за 2021 г. предстои да разберем, но със сигурност отново ни очакват много приятни изненади.

 

КАТЕГОРИИ