Юнона гостува на “Звездно”

Юнона гостува на “Звездно”

И тази седмица “Звездно” няма да изневери на стила си и ще ви представи интересни и любопитни сюжети. Специален гост ще бъде Юнона, която на 27-ми септември ще пътува за Лондон, за своята първа среща с българите на Острова. Певицата е поканена за музикален гост в един от българските ресторанти там, а “Звездно” ще разкрие вълнува ли се много тя от тази среща. В последните слънчеви дни на лятото, екипът реши да изненада изпълнителката като я заведе на риболов.
В откровен разговор край Панчарево, Юнона споделя какво е било лятото за нея и разказва за емоционалните си пътувания. Певицата разкрива, че е била на ваканция по женски в Турция, а какво най-вече я е впечатлило там ще научите в предаването. Юнона издава подробности и за новите проекти, върху които работи – това са две песни, които този път ще носят позитивно настроение.
В “Звездно” ще ви покажем и кадри от най-новите и провокативни фотосесии на звездите, с които те изненадаха меломаните наскоро. Ще се пренесем и на снимачната площадка на новото видео на Емилия – “Да бях от гадните”, за да видим какво се случи там.

КАТЕГОРИИ