Юнона отпразнува рождения си ден с шумно парти

Юнона отпразнува рождения си ден с шумно парти

С шумно парти в столичния клуб “Plazza Dance” Юнона отпразнува рождения си ден. Певицата почерпи за здраве своите най-близки приятели и колеги, които не спираха да я отрупват с пожелания за много здраве, щастие и професионални успехи. Сред VIP гостите на партито бяха Даяна, Магда, Валентина Кристи и Златка Райкова, а освен тях изпълнителката не пропусна да покани и част от главните действащи лица в нейните видеоклипове - републиканският шампион по силов трибой и модел Ицо Мусков, както и най-близките й приятелки, които видяхме в “Удобна” – Дариа и Елина.

Изненади за рожденичката имаше през цялата вечер, но особено много Юнона се развълнува при вида на тортата подарък, с която приятелите й признаха своята обич към нея.

“Благословена съм и благодаря, че само истински хора и хора които обожавам са днес с мен! Те са моя фактор за успех, просто защото си дават душата за човешкото. Наздраве приятели!” - с тези думи Юнона сподели своята благодарност към всички, които бяха заедно с нея в този специален ден.

В по-късните часове на вечерта, партито на Юнона се сля с тържеството по повод рождения ден на Фики, който също избра клуба на своя колега Константин за своя празник.
Двамата рожденици не пропуснаха да се снимат заедно, а Юнона бе поздравена още от композитора Йорданчо Василковски – Оцко, неговата половинка – Кристиана, стилиста Стоян Апостолов и др.
снимки: Plazza Dance Sofia

КАТЕГОРИИ